Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Για Θεσσαλο-νίκη


Ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη στο «Καυτατζόγλειο» κόντρα στον Ηρακλή (19:00 ΝS1). Ο Ολοφ Μέλμπεργκ τόνισε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι όπως πρέπει θα επικρατήσουν.

(ήταν στο ίδιο δωμάτιο με τον Μαρέσκα) δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πλην της νίκης. Ο Μέλμπεργκ μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για το σημερινό ματς και έκανε λόγω για... μάχη: «Μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Ο αντίπαλος μας είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θα γίνει μάχη, όπως σε όλα τα εναπομείναντα ματς, ειδικά τα εκτός έδρας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε. Είμαστε οι πρωταθλητές και θέλουμε να διατηρήσουμε τον τίτλο. Κάθε φορά θα κάνουμε και ένα βήμα. Είναι μια μάχη μέχρι τέλους».

Με Λεονάρντο και Ματ

Στα αγωνιστικά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει κατασταλάξει στο 4-3-3 και τους ένδεκα που θα ξεκινήσει. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αβραάμ Παπαδόποιυλος με τον Μέλμπεργκ έχοντας αριστερά τον Ραούλ Μπράβο και δεξιά τον Πάντο. Στα χαφ θα παίξουν οι Στολτίδης, Τοροσίδης και Μαρέσκα. Μπροστά και αριστερά θα είναι ο Λεονάρντο και δεξιά ο Λούα Λούα. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ντάρμπισαϊρ.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Την Μπορντό θα παρακολουθήσει ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς.

Ο Λούα Λούα έλεγε στους συμπαίκτες του ότι θα σκοράρει στο Καυτατζόγλειο
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου