Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Έτσι δεν... ΠΑΣ πουθενά!

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε... σκούρα κόντρα στον ΠΑΣ, οι Γιαννιώτες πήραν τον βαθμό με 2-2 χάρη στον ήρωα Ζαφειρόπουλο και πρωτάθλημα... τέλος για τους «ερυθρολεύκους».



Ο Ολυμπιακός την… πάτησε σαν πρωτάρης στον αγώνα με τα Γιάννενα, μην μπορώντας να κερδίσει ένα ματς που από κάποια στιγμή και έπειτα έδειχνε δικό του. Δύο αυτογκόλ ήταν αρκετά για τους Γιαννιώτες για να φύγουν με το Χ από το Καραισκάκη.

Το τελικό 2-2 ήταν το ίδιο σκορ του αγώνα των δύο ομάδων στα Γιάννενα. Ο Ολυμπιακός που σκόραρε με τους Ντάρμπισαιρ και Λούα έκανε φάσεις, έπαιξε κατά διαστήματα καλά, όμως και δεν κατάφερε να πάρει αυτό που τόσο ήθελε: τη νίκη απέναντι σε μία σαφώς κατώτερή του ομάδα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν πολλές ευκαιρίες ειδικά στο Β’ μέρος. Άξιζαν τη νίκη αλλά δεν μπόρεσαν να την αποσπάσουν. 'Ερνέστο Βαλβέρδε', φώναξε πάλι στο τέλος ο κόσμος του Ολυμπιακού μην αντέχοντας άλλο...



Με 4-4-2 ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ


Με το ίδιο σχήμα παρατάχθηκαν στο γήπεδο οι Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννενα. Αμφότεροι οι αντίπαλοι ξεκίνησαν με το 4-4-2 με τους γηπεδούχους να έχουν στην κορυφή της επίθεσης τους Ντάρμπισαιρ, Μήτρογλου και τους Γιαννιώτες, τους Ντιμπαλά και Μπακαγιόκο.


Αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού ήταν αυτή με τους Μέλμπεργκ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, στα χαφ οι Μαρέσκα, Λεντέσμα και στα πλάγια οι Ζαιρί και Λούα Λούα. Σχετικά με τον ΠΑΣ στην άμυνα ήταν οι Κώτσιος, Μαιστόροβιτς, Βάντερσον και Ντάσιος. Στα χαφ οι Ρόβας και Μπουχάν ήταν μπροστά από τους αμυντικούς και στα πλάγια οι Καζναφέρης και Σίσιτς.

Στον σημερινό αγώνα πάντως ήταν αρκετές οι θύρες που είχαν λίγο κόσμο ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν το Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του. Ο έμπειρος τεχνικός καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Το πρώτο μέρος

«Φουριόζος» μπήκε στον αγώνα ο ΠΑΣ, που είχε και το πρώτο σούτ του ματς με τον Καζναφέρη στο 2’. Στο 4’ ο Σικαλιάς μπλόκαρε μία κεφαλιά του Ντάρμπισαιρ. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα σημαδεύτηκαν από σκληρές μάχες, ιδίως στο κέντρο.

Από πολύ νωρίς υπήρξε μία… εσωτερική αλλαγή με τους Λούα Λούα και Ζαιρί ν’ αλλάζουν πλευρά. Στο 11’ μία σέντρα του Ζαιρί διώχνεται από τον Σικαλιά.


Ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει πιο πολύ και στο 12’ είχε μία καλή στιγμή. Μετά από σέντρα του Λούα Λούα ο Ντάρμπισαιρ έκανε την κεφαλιά, που βγήκε άουτ. Στο 13ο λεπτό ο Μπακαγιόκο από πολύ καλή θέση νικήθηκε από το Νικοπολίδη.

Στο 18’ ο Λούα πήγε ν’ αιφνιδιάσει τον Σικαλιά μ’ ένα μακρινό σούτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 20ο λεπτό το γκολ του Ντάρμπισαιρ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ. Στο 22’ ο Μαιστόροβιτς πήρε την κεφαλιά, όμως την έστειλε στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

Με αργοπορία η αλλαγή

Μάταια ο Σικαλιάς φώναζε επί τέσσερα λεπτά για αλλαγή. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ που τραυματίστηκε έκανε νόημα τρεις φορές για να μπει στην θέση του ο Ζαφειρόπουλος αλλά τίποτα… Ο Σικαλιάς ζητούσε αλλαγή από το 24’ για βγει τελικά στο 31’!

Μπουχάν, Αβραάμ και 0-1

Στο 37’ επήλθε… παγωμάρα στο Καραισκάκη. Ο Μπακαγιόκο πάτησε την μπάλα με τακουνάκι στον Μπουχάν, που έκανε το σούτ με την μπάλα να κοντράρει στον Α. Παπαδόπουλο, να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. Το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Α. Παπαδόπουλου ενώ ο Νικοπολίδης ήταν εκτός θέσης. Ο τρόπος που πανηγύρισε ο Μπουχάν προκάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού που ζήτησε άμεση ισοφάριση.

Απάντηση στο… άψε σβήσε

Στο 39’ ο Ντάρμπισαιρ έδωσε την… λύτρωση για την ομάδα του. Βρέθηκε απέναντι στον Ζαφειρόπουλο και με δυνατό σούτ έκανε το 1-1. Ο Άγγλος αφού έκανε το ένα δύο με τον Μήτρογλου έδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι… killer. Στο 43’ ο Ολυμπιακός είχε διπλή ευκαιρία για γκολ. Ο Ντάρμπισαιρ έκανε ένα σούτ, που απέκρουσε ο Ζαφειρόπουλος και ο Λούα ένα νέο σούτ, που πέρασε άουτ.

Ο Λούα είναι εδώ!

Ο Λούα έκανε για άλλο ένα ματς αισθητή την παρουσία του, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο 45’. Με ένα σούτ από τα πλάγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-1. Μάλιστα εκείνη την ώρα εθεάθησαν στο γήπεδο οπαδοί που είχαν αναρτήσει σημαίες του Κογκό, δηλαδή της χώρας του Λούα! Ο Ολυμπιακός έκανε ένα… καυτό δεκάλεπτο, σημειώνοντας δύο γκολ και από εκεί που ήταν στο… καναβάτσο βρέθηκε μπροστά.

Τι συνέβη στην επανάληψη

Δυναμικά μπήκε στο Β’ μέρος ο Ολυμπιακός θέλοντας να βάλει ένα τρίτο γκολ και να… καθαρίσει γρήγορα το ματς. Ο Ντάρμπισαιρ συνέχιζε να είναι… κίνδυνος θάνατος για την αμυντική γραμμή του ΠΑΣ.

Και νέο αυτογκόλ!

Ωστόσο στο 52’ ο Σίσιτς έκανε ένα φάουλ που βρήκε στο δοκάρι και μετά άουτ. Και στο 54’ επήλθε νέο ηλεκτροσόκ για τον Ολυμπιακό! Ο Καζναφέρης έκανε ένα σούτ, που μπήκε στα δίχτυα αφού πρώτα κόντραρε στο πόδι του Μέλμπεργκ και πήρε ύψος για να γίνει το 2-2. Το τέρμα αυτό χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Μέλμπεργκ ενώ και πάλι ο Νικοπολίδης ήταν εκτός θέσης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν και άλλο ρυθμούς και απείλησαν με φάσεις του Ζαιρί στο 69’ και του Τοροσίδη στο 70’.

Στο 71’ ο Μπάντοβιτς έριξε στο ματς τους Στολτίδη και Λεονάρντο βγάζοντας εκτός αγώνα τους Μαρέσκα και Ραούλ Μπράβο. Δύο αλλαγές τις οποίες ο κόσμος αποδοκίμασε και μάλιστα εντόνως.

Πολλές ευκαιρίες αλλά…

Στο 79’ ο Μέλμπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του. Ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε την μπάλα και αυτή κατέληξε στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει τις ευκαιρίες με το… τσουβάλι μέχρι τέλους και ο Ζαφειρόπουλος εξακολούθησε να κάνει πολύ καλές αποκρούσεις έως το τέλος για να μείνει το τελικό 2-2.

Man of the match: Mεγάλο ματς από τον Ζαφειρόπουλο. Μπήκε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του. Έπαιζε τραυματίας και έχει κάνει τρομερές επεμβάσεις. Από κοντά του και o Ντάρμπισαιρ. Ο Άγγλος έδειξε και σήμερα πόσο καλός επιθετικός είναι. Εκτός από το γκολ που πέτυχε δημιούργησε ουκ ολίγα ρήγματα και προβλήματα στον ΠΑΣ.

Αδύναμος κρίκος: Οι Μαρέσκα, Ραούλ Μπράβο και Λεντέσμα δεν βοήθησαν σήμερα όσο θα έπρεπε και θα μπορούσαν από πλευράς Ολυμπιακού. Προβλήματα είχε και ο Νικοπολίδης σήμερα, που έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης για τα δύο γκολ που δέχθηκε. Ο Νικοπολίδης πάντως σταματώντας τον Μπακαγιόκο με φάουλ προς το τέλος και ενώ έβγαινε μόνος του έσωσε την ομάδα του από ένα τρίτο γκολ. Από τον ΠΑΣ υστέρησαν αισθητά οι Κώτσιος και Μαιστόροβιτς.

Στο ύψος του: Ο Λούα από τον Ολυμπιακό και ο Σίσιτς από τον ΠΑΣ είχαν αξιόλογη παρουσία στο σημερινό ματς.

Η γκάφα: Δύο αυτογκόλ είναι πολλά για τον Ολυμπιακό σ’ ένα ματς. Ανεξάρτητα από την γενική εικόνα τους οι Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ με τις κόντρες που έκαναν υπέπεσαν σε γκάφα, καθότι σημείωσαν αυτογκόλ.

Επίσης ανήκει στο Νίκο Αναστόπουλο που δεν έβγαλε τον τερματοφύλακά του ενώ του είχε ζητήσει τρεις φορές αλλαγή. Ο Σικαλιάς ζητούσε αλλαγή από το 24’ για να βγει στο 31’.

Το στραγάλι: Ο διαιτητής Ντάκος του Σ. Ξάνθης υπέπεσε σε αρκετά λάθη σήμερα. Δεν στάθηκε όσο καλά θα έπρεπε στο ματς.

Το ταμείο του Gazzetta: Ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα ένα δικό του παιχνίδι. Έτσι όπως κύλησε ο αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε κερδίσει, όμως οι φάσεις που έκανε δεν του βγήκαν. Έπεσε δε πάνω σ’ έναν πολύ καλό Ζαφειρόπουλο. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη αλλά ο ΠΑΣ είχε τον τρόπο του να κρατήσει το 2-2 μέχρι το τέλος.


Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο (71’ Λεονάρντο), Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα (78’ Γ. Παπαδόπουλος), Μαρέσκα (71’ Στολτίδης), Ζαιρί, Λούα Λούα, Ντάρμπισαιρ, Μήτρογλου.

ΠΑΣ Γιάννενα: Σικαλιάς (31’ λ.τ. Ζαφειρόπουλος), Βάντερσον (64’ Στάθης), Μαιστόροβιτς, Ρόβας, Ντάσιος, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Σίσιτς, Κώτσιος, Μπουχάν, Καζναφέρης (64’ Τζάνης).



Live game

2’ Σούτ του Καζναφέρη η μπάλα άουτ.

4’ Κεφαλιά του Ντάρμπισαιρ, μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

6’ Ο Κώτσιος κάνει ένα ασθενές σούτ που αποτελεί εύκολη λεία για το Νικοπολίδη.

11’ Σέντρα του Ζαιρί διώχνεται από τον Σικαλιά.

12’ Μετά από σέντρα του Λούα Λούα ο Ντάρμπισαιρ θα κάνει την κεφαλιά που θα βγει άουτ.

13’ Σούτ του Μπακαγιόκο ο Νικοπολίδης λέει όχι.

18’ Ο Λούα Λούα κάνει ένα αρκετά καλό μακρινό σούτ, με τον Σικαλιά να το αποκρούει.

20’ Το γκολ του Ντάρμπισαιρ ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ.

22’ Φάουλ του Μπουχάν κεφαλιά του Μαιστόροβιτς μπλοκάρει ο Νικοπολίδης.

37’ ΓΚΟΟΛ. Το 0-1. Ο Μπακαγιόκο πατάει την μπάλα με τακουνάκι στον Μπουχάν, που θα κάνει το σούτ με την μπάλα να κοντράρει στον Α. Παπαδόπουλο, να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα. Το γκολ χρεώνεται ως αυτογκόλ του Παπαδόπουλου.

39’ ΓΚΟΟΛ. Το 1-1. Ο Ντάρμπισαιρ αφού κάνει το ένα δύο με τον Μήτρογλου βρίσκεται απέναντι στον Ζαφειρόπουλο και σκοράρει με δυνατό σούτ.

43’ Διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ντάρμπισαιρ κάνει ένα σούτ που αποκρούει ο Ζαφειρόπουλος και ο επερχόμενος Λούα κάνει ένα δεύτερο σούτ που πηγαίνει άουτ.

45’ ΓΚΟΟΛ. Το 2-1. Ο Λούα με ένα σούτ από τα πλάγια θα κάνει δύο τα γκολ της ομάδας του.

46’ Κεφαλιά του Ντάρμπισαιρ δεν βρίσκει στόχο.

52’ Φάουλ του Σίσιτς η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και μετά βγαίνει άουτ.

54’ ΓΚΟΟΛ. Το 2-2. Ο Καζναφέρης θα κάνει το σούτ, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στον Μέλμπεργκ, θα πάρει πάλι ύψος και θα μπει γκολ. Το τέρμα αυτό χρεώνεται ως αυτογκόλ του Σουηδού αμυντικού.

55’ Σούτ του Καζναφέρη διώχνει ο Νικοπολίδης.

65’ Το γκολ του Μήτρογλου ακυρώνεται ως οφσάιντ. Πρόκειται για μία αμφισβητούμενη φάση.

69’ Ψηλοκρεμαστό σούτ του Ζαιρί διώχνει δύσκολα ο Ζαφειρόπουλος.

70’ Κεφαλιά του Τοροσίδη μπλοκάρει ο Ζαφειρόπουλος.

77’ Σούτ ο Σίσιτς η μπάλα άουτ.

79’ Κεφαλιά του Μέλμπεργκ ο Σικαλιάς αποκρούει και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.

83’ Σούτ του Α. Παπαδόπουλου αποκρούει σε κόρνερ ο Ζαφειρόπουλος.

84’ Κόρνερ του Ζαιρί πάλι διώχνει ο Ζαφειρόπουλος.

85’ Σούτ του Ντιμπαλά η μπάλα λίγο άουτ.

90+ Σούτ του Γ. Παπαδόπουλου διώχνει πάλι ο Ζαφειρόπουλος.





Μικρά μικρά

18.19 Μπαίνει εν μέσω αποθέωσης η ομάδα των γηπεδούχων για να κάνει την προθέρμανσή της.

18.16 Ήρθε η ώρα της υπόλοιπης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα να εισέλθει στο γήπεδο. Ο κόσμος τους γιουχάρει.

18.10
Μπαίνει για προθέρμανση ο πορτιέρε του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης και καταχειροκροτείται.

18.09 Εισέρχονται για ζέσταμα οι γκολκίπερ του ΠΑΣ και αποδοκιμάζονται.

18.00 Οι αρχικές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ζαιρί, Λούα Λούα, Ντάρμπισαιρ, Μήτρογλου.

ΠΑΣ Γιάννενα: Σικαλιάς, Βάντερσον, Μαιστόροβιτς, Ρόβας, Ντάσιος, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Σίσιτς, Κώτσιος, Μπουχάν, Καζναφέρης.

17.32: Ο Ραούλ Μπράβο εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλα ακουστικά στα αυτιά, καθότι ακούει μουσική.

17.30: Ο Όλαφ Μελμπεργκ μπαίνει στο γήπεδο και αποθεώνεται από τον κόσμο.Ο ίδιος ανταποδίδει το χειροκρότημα.
17.20: Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννενα εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και ακούν ουκ ολίγα... γαλλικά. Πιο πολύ τα... ακούει ο Σαιτιώτης επειδή κοιτάει προς την πλευρά του κόσμου του Ολυμπιακού και γελάει με τα όσα ακούγονται.
17.18: Μουντός και βροχερός ο καιρός στο φαληρικό γήπεδο.
17.05: Λιγοστός ο κόσμος που βρίσκεται στις κερκίδες.
16.50: Αρκετή κίνηση έξω από το Καραισκάκη. Επίσης είναι πολύς ο κόσμος που κάνει βόλτες στα μαγαζιά.

* Στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα μιλάει ο Ματ Ντάρμπισαιρ που έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Ολυμπιακού λέγοντας πως "για τέτοιους φιλάθλους θα ήθελα να παίζω κάθε μέρα".

Πιο συγκεκριμένα είπε για τον ΠΑΣ: "Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω και πολλά. Τον είδα στο πρώτο ματς αλλά δυστυχώς δεν έπαιζα τότε, ενώ τον έχω δει και στο βίντεο που μας έδειξε ο προπονητής. Η θέση τους στην βαθμολογία δεν μας λέει τίποτα. Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικοί αλλά ειλικρινά δεν έχει καμία σημασία για εμάς αφού όλοι θέλουν να κερδίζουν τον Ολυμπιακό. Έτσι, κάθε μας παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο.

Για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι το όνειρο τους να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, γιατί αν κάνουν μια καλή εμφάνιση τότε αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά και για την προσωπική τους καριέρα, πέρα από τους στόχους της ομάδας τους".

Για την Μπλάκμπερν: "Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να πάω στην Μπλάκμπερν. Είχα μερικές προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως οι Γιουνάιτεντ, Σίτι και Έβερτον. Μάλιστα όλοι μου έλεγαν πως είμαι τρελός που απέρριψα την Γιουνάιτεντ αλλά εγώ ήμουν οπαδός της Μπλάκμπερν οπότε η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρη. Ήταν τιμή να φοράω την φανέλα της ομάδας που υποστήριζα και υποστηρίζω ακόμη και τώρα. Πάντως, δεν μετανιώνω που έφυγα γιατί πρέπει να προχωράμε στην καριέρα μας".

Για τους στόχους της καριέρας του: "Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, κάθισα με τους δικούς και το συζητήσαμε και καταλήξαμε εύκολα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί στην Αγγλία για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει η ομάδα μου να τερματίσει στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ.

Ο Ολυμπιακός μου το προσφέρει αυτό. Σαν ομάδα θέλω να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους γιατί ο Ολυμπιακός έχει τη στόφα του νικητή και εύχομαι να παραμείνει έτσι".

Για την αγάπη του κόσμου: "Αλήθεια με αγαπούν; Τους ευχαριστώ πολύ. Είναι φανταστικοί. Και μάλιστα σε όσες συνεντεύξεις έχω δώσει πάντα αναφέρομαι σε αυτούς και το πόσο σημαντικοί είναι. Λατρεύω να αγωνίζομαι σε ένα τόσο παθιασμένο κοινό και με βοηθούν να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Με τρελαίνει το πάθος τους. Για τέτοιον κόσμο, θα μπορούσα να παίζω κάθε μέρα."

Για το Καραϊσκάκη: "Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο. Είναι τόσο σημαντικό αυτό που κάνουν. Δεν έχουν χρήματα και αγοράζουν εισιτήρια για να φέρουν και τα παιδιά τους στο γήπεδο. Δεν θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση γιατί αυτή είναι η φύση της Ελλάδας, το πάθος.Δεν μπορώ να τους υποσχεθώ κάτι αλλά ήθελα να τους ευχαριστήσω για ότι κάνουν και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν με τον ίδιο τρόπο. Από την πλευρά μου θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου για εκείνους και την ομάδα μου".

* Η στήλη "Πάσες" είναι αφιερωμένη στον Λούα Λούα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπημένη ταινία: Το "The Fighting Temptations"
Αγαπημένο φαγητό: Κοτόπουλο με ρύζι
Αγαπημένη πόλη/χώρα: Το Κονγκό
Παρατσούκλι: "Λούλου"
Αγαπημένη ηλεκτρονική συσκευή: Super Nintendo
Αγαπημένο τραγούδι: Το "Only God Can Judge me" (Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει) του 2pac
Καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου: Να είμαι ο αρχηγός της Εθνική μου ομάδας
Καλύτερο γκολ στην καριέρα μου: Εναντίον του Παναθηναϊκού στο 4-0 στις 16 Ιανουαρίου το 2008
Πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή μου: Ο Θεός και η οικογένειά μου
Η Ελλάδα με μια λέξη: Ειρηνική
Γούρι: Δεν έχω
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Άστον Μάρτιν
Αγαπημένο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι μου: Η ντρίπλα
Στον ελεύθερό μου χρόνο: Ακούω μουσική
Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής: Θα ήμουν κάτι σχετικό με την γυμναστική και τη μουσική

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου