Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ακυβέρνητο καράβι η ΑΕΚ


Το θέατρο του παραλόγου στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Οι μέρες περνούν και ακόμα συμφωνία για τα διοικητικά της ομάδας δεν υπάρχει. Οι σχέσεις μεταξύ των Νοτιά-Παππά-Αδαμίδη δεν είναι και στο καλύτερο σημείο, και η Ένωση συνεχίζει να είναι ακυβέρνητο καράβι.

Ο Νίκος Νοτιάς άλλαξε στάση υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να συμμετάσχει οικονομικά βάσει του μεριδίου που του αναλογούσε, καθώς αυτό είναι πολύ μεγάλο. Ήδη έχει βάλει στην ΠΑΕ το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, ενώ νιώθει και ριγμένος από τη στιγμή που με την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχει τις ίδιες μετοχές με τον Παππά (το 40%), γεγονός που δεν μπορεί να δεχθεί από τη στιγμή που έχει βάλει μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία.

Ως εκ τούτου, η αλλαγή στάσης του Νίκου Νοτιά έχει επηρεάσει τον Πέτρο Παππά, ο οποίος από την πλευρά του έχει ακούσει πάρα πολλά, έχει δεχθεί ύβρεις εν απουσία του Νοτιά στην Αμερική, ενώ είδε και τις επιχειρήσεις του να μην έχουν το αναμενόμενο κέρδος λόγω της οικονομικής κρίσης. Έτσι, είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να βάλει και άλλα λεφτά προκειμένου να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΑΕΚ.

Σε αναμονή ο Αδαμίδης

Από την πλευρά του ο Σταύρος Αδαμίδης παρά τον εύλογο εκνευρισμό που προκάλεσε το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε στη συμφωνία μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Πέτρου Παππά, ο 36χρονος νομικός επέλεξε να κρατήσει διακριτική στάση.

Και άφησε τους δύο βασικούς μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ να τα βρουν μεταξύ τους με την ελπίδα να δώσουν εκείνοι τη λύση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ένωσης έχει ενημέρωση για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Όμως, αποφεύγει πλέον να έχει συμμετοχή στις επαφές. Ο Αδαμίδης φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει προς στους δύο μετόχους της ΠΑΕ ότι θα αναμιχθεί ξανά στις διοικητικές εξελίξεις της ΑΕΚ μόνο εφόσον τον ειδοποιήσουν ότι έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία μεταξύ τους και ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν το ιδιωτικό συμφωνητικό. Άλλωστε ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι για να αναλάβει την προεδρία μόνο εάν οι μεγαλομέτοχοι συμφωνήσουν με τους όρους του.

Τζιμπούρ: «Μου δίνει χαρά η επιστροφή στην Εθνική»

Η επιστροφή του στην ΑΕΚ όπως ήταν φυσικό συνέβαλε τα δεν μπορούσαν περάσουν απαρατήρητες από την εθνική ομάδα της Αλγερίας και απέναντι στην Σερβία ο Τζιμπούρ
επιστρέφει μετά από πολύμηνη απουσία. Ο ίδιος μίλησε για την επιστροφή του αυτή.

«Μου δίνει χαρά και ζεσταίνει την καρδιά το γεγονός ότι είμαι και πάλι στην εθνική, διότι έλειψα για ένα διάστημα. Είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Με κολακεύει ότι τους έλειψα
και με κρατά και σε εγρήγορση. Είμαι εδώ για να κερδίσω και πάλι τη θέση μου. Πήγαμε καλά στο Κόπα Αφρικα και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε δύο φορές. Πρέπει να κοιτάμε, όμως, και τη θετική πλευρά. Πρέπει να κρατήσουμε το μομέντουμ και να προετοιμαστούμε καλύτερα για το Μουντιάλ. Ο μεγάλος στόχος είναι το Μουντιάλ και το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζιμπούρ.

Πάντα στις σκέψεις ο «Λύμπε»


Την σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο εφόσον η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο έκανε γνωστή ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Αμέσως ξεκίνησαν φήμες ότι ίσως η ΑΕΚ εάν βέβαια της το επιτρέψουν οι συνθήκες να δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Έτσι, αν και εφόσον σκεφτεί το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, τότε θα μπορούσε να προκύψει κουβέντα για την επιστροφή του στην Ένωση. Η επιστροφή του Λυμπερόπουλου είναι κι επιθυμία του εν δυνάμει προέδρου, Σταύρου Αδαμίδη, εφόσον αυτός εν τέλει αναλάβει την προεδρία της ομάδας.

Φεύγει ο Ενσαλίβα


Τις τελευταίες του ημέρες στην ΑΕΚ μετράει όπως όλα δείχνουν ο Ενσαλίβα. Οι συζητήσεις μεταξύ της Λίλεστρομ με την Ένωση συνεχίζονται και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Νορβηγίας. Η ΑΕΚ αξιώνει 60.000, με την Λίλεστρομ να προσφέρει 40.000, και φαίνεται πως η διαφορά αυτή αναμένεται να καλυφθεί και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νορβηγία.

Το συμβόλαιο του Ενσαλίβα λήγει το καλοκαίρι, και η συμφωνία αυτή ταιριάζει κουτί στην Ένωση, αφού πρόκειται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό, για έναν ποδοσφαιριστή
που δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου